Lavvo Event

Ring for pris
70 25 17 95

Vores Lavvo Event er en speciel lavvo, lavet specielt til event og partytelt, rummer fra 30 og op til ca. 300 personer siddende ved borde. et super telt hvis du vil have en anderledes fest! teltet er modulopbygget og egner sig fortrinligt til messer, udstillinger, sportsarrangementer, midlertidig restaurant o.l. Ring og hør om mulighederne.
Model/varenr.: 901000
GRATIS levering!

Vores Lavvo model  Event er en speciel lavvo, vi selv har udviklet, lavvoen er lavet specielt til event og partytelt, den rummer fra 30 og op til ca. 300 personer siddende ved borde. et super telt hvis du vil have en anderledes fest!

opdækning i eventtelt

Teltet er modulopbygget og kan rejses og forbindes på mange forskellige måder, her har vi sammenbygget to stk, så der har været plads til 80 til spisning, hvorefter det ene telt fungerer som dansehal, og det andet som bar!.

eventtelte sammenbygget uopslaaet      eventtelt som udstilling

tre sammenbyggede lavvolavvo event indefra

 

Teltet er modulopbygget og kan åbnes og kombineres på utallige måder, teltet egner sig også fortrinligt til messer, udstillinger, sportsarrangementer, midlertidig restaurant o.l. 

Vi kommer og monterer,teltene lejes ud incl. borde, bænke, skind og lamper, samt selvfølgeligt bålstedet!  og vi piller teltene ned igen efter at du er færdig med dem, så bliver det vist ikke meget nemmere!

Ring og hør om muligheder og priser.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: